top of page

Şirketlerin Yüksek Enflasyonla Mücadelesi Eğitimi

Güncelleme tarihi: 26 Haz 2023

Şirketlerin Yüksek Enflasyonla Mücadelesi Eğitimi, 8 Temmuz Cumartesi günü KTTO'da gerçekleştiriliyor.



Kıbrıs Türk Ticaret Odası, KTTO Eğitim Programları kapsamında 8 Temmuz, Cumartesi, 10:00 - 17:00 arasında KTTO Mustafa Çağatay Konferans Salonunda, Şirketlerin Yüksek Enflasyonla Mücadelesi Eğitimi gerçekleştiriyor. Kredo Academy kurucularından mali müşavir Evren Erk tarafından verilecek eğitimin sonunda, katılımcılara Eğitim Bakanlığı onaylı katılım sertifikası takdim edilecektir.


Eğitimin temel amacı bireylerin ve kurumların enflasyonun ekonomik etkilerini anlamasına ve bu sorunla etkin bir şekilde başa çıkmasına destek olmaktır. Eğitimin sonunda, katılımcılara enflasyonun türleri, nedenleri, etkileri ve kontrol yöntemleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olacaklar.


Eğitimin İçeriği:

  • Enflasyon Nedir

  • Enflasyon Türleri

  • Enflasyona Yol Açan Temel Ekonomik Özellikler

  • Enflasyonun İşletmeler Üzerinde Etkileri

  • Hangi Özelliğe Sahip İşletmeler Enflasyondan Daha Fazla

  • Yüksek Enflasyonun Olumsuz Etkileri

  • Yüksek Enflasyon Fırsata Dönüştürülebilir mi?

  • Yüksek Enflasyon Ortamında Likiditenin Önemi

  • Yüksek Enflasyon Ortamında İşletme Yönetimi Tarafından Alınması Gereken Tedbirler

Eğitmen Hakkında:

Evren Erk: 2001 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi, İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2006 yılında Turizm İşletmesi dalında masterini tamamladı. İş hayatına 1999 yılında Harbour Beach Club’da gece müdürü olarak başladı. 2001-2002 yılları arasında Dağlı Ltd.’de ithalat müdürü olarak çalıştı. 2002-2003 yılları arasında İngiltere’de Zek & Co. Accountancy Service’de muhasebe departmanında görev aldı. E’ND Import Export Ltd’de ithalat müdürü görevini yürüttü. 2006 – 2011 yılları arasında Girne Amerikan Üniversitesi’nde, 2012 yılından beri Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde finansal muhasebe, vergi, işletme, denetleme konularında kıdemli eğitmen olarak ders vermektedir. Halen, 2007 yılında kurduğu Kredo Muhasebe ve Danışmanlık’ta Direktör olarak çalışmaktadır.


Eğitimlerimiz herkese açık olup, 300 TL kişi başı olarak ücretlendirilmiştir. Aynı kurumdan 5 kişi ve üzeri katılımlarda %30 indirim uygulanacaktır.


Eğitime katılmak ya da bilgi almak isteyen kişilerin +90392 228 3760 numaralı telefondan veya fikriyetursun@ktto.net e-posta adresinden ilgili kişiye ulaşmaları rica olunur.

82 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page