top of page

KMC Danışmanlık ve İstanbul Teknik Üniversitesi İşbirliği İçin El Sıkıştı

KMC Danışmanlık ve  İstanbul Teknik Üniversitesi-KKTC, 3 Nisan tarihinde, Lefkoşa İTÜ-SEM merkezinde imzaladığı işbirliği protokolu ile güçlerini birleştirdi!



3 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen işbirliği protokolü imza töreni ile KMC Danışmanlık ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) arasında önemli bir işbirliği başlatıldı. Bu heyecan verici girişim, KMC Direktörü Niyal Öztürk ve İTÜ KKTC SEM Müdürü Dr. Aslı Kanan'ın arasında imzalanan işbirliği protokolü ile resmileştirildi.


Protokol temelinde, her iki kurumun birleşik kaynaklarını ve uzmanlığını kullanarak toplum için anlamlı ve katma değeri yüksek yenilikçi projelerin öncüsü olmak hedefleniyor. İki kurumun kaynaklarının daha verimli kullanılabilmesi için atılan bu adım ile farklı alanlara yönelik projeler geliştirerek sınırları aşan etkili girişimlerin önünün açılması amaçlanıyor.


Kıbrıs'ta uzun süredir birçok projeye imza atan KMC Danışmanlık ile eğitim ve araştırma konularında yarattığı katkı ile bilinen Türkiye merkezli İTÜ-KKTC arasındaki kaynak paylaşımı ve işbirlikçi insiyatiflerle, sosyolojik, teknolojik, eğitim ve araştırma dahil olmak üzere çeşitli alanlarda hem Kıbrıs'ın kuzeyinde hem de uluslararası alanlarda fark yaratan projeler geliştirmesi için ilk adım atılmış oldu.


KMC olarak gurur duyarak başlattığımız bu işbiriliği ile toplumumuz için önümüze açılan olanaklardan heyecan duyuyoruz. İstanbul Teknik Üniversitesi ile birlikte, inovasyon ve toplumsal etki yolculuğuna çıkmaya hazırız. Bu dinamik ortaklıktan ortaya çıkacak dönüştürücü projeleri keşfederken bizi takip etmeye devam edin!


KMC Danışmanalık hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın!

3 görüntüleme
bottom of page